Η μόνη ελπίδα είναι ο Ελληνισμός. Μόνο οι αξίες του μπορούν να δώσουν την οριστική ήττα στο μεσαίωνα.
Η Κρήτη πάλι μπροστά, μακριά από εθνικισμούς και αριστερισμούς, μας δείχνει τι σημαίνει έθνος, τι σημαίνει Ελληνικό έθνος. Οι Ιδαίοι δάκτυλοι ήταν οι πρώτοι φωτοδότες. Είναι η ίδια η ταυτότητα μας. Δεν θα μπορούσε αυτή η προσπάθεια, αυτή η συνέχεια να έχει διαφορετικό όνομα. Σας περιμένουμε στον αγώνα μας.
ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ.
__________________________________________________________________Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ_________________________________________________________________

Translate


Όσοι επιθυμείτε να παρευρίσκεστε στις ιεροπραξίες, της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στην Κρήτη, στείλτε μας στο yseekritis@gmail.com μήνυμα με την ονομασία ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ώστε να σας ειδοποιούμε μέσω email ή μηνύματος σε προφίλ κοινωνικού δικτύου.
Μας σημειώνετε πως θέλετε να γίνετε η ενημέρωση.

Αν επιθυμείτε, εκτός από την παρουσία σας να βοηθήσετε για να φτάσει η Ελληνική Εθνική Θρησκεία εκεί που της αρμόζει μέσα στη χώρα που την γέννησε, επικοινωνήστε στο ίδιο email με την ονομασία ΜΕΛΟΣ στο μήνυμα.
Το μέγεθος της βοήθεια σας δεν θα είναι δεσμευτικό(Από ποιόν άλλωστε).
Και η ελάχιστη υποστήριξη σας θα είναι σημαντική.
Δεν εννοούμε βέβαια χρήματα όταν αναφέρουμε τη λέξη βοήθεια αλλά μόνο τη διάθεση για κοινή πορεία.
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου idaiongi.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια της ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το idaiongi.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου idaiongi.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το ΙΔΑΙΩΝ ΓΗ. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το idaiongi.gr.